Het bedrijf

Van Steenis Metselwerken is onstaan in 2005. Sinds die tijd is het vakmanschap enorm vergroot en is Van Steenis Metselwerken een gezonde onderneming.

De diensten die Van Steenis Metselwerken u biedt bestaan uit:

-Metselwerken

-Timmerwerken

-Voegwerk

-Tegelwerk

We voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit in de zakelijke branche, al kan uiteraard iedereen bij ons terecht. Van Steenis Metselwerken is een eenmanszaak, maar eigenaar Van Steenis werkt vaak samen met andere zelfstandige ondernemers. Van Steenis Metselwerken kan mede door deze nauwe samenwerking vrijwel elke klus klaren.

We dragen flexibiliteit hoog in het vaandel. Het is naast deskundigheid, ruime ervaring en het leveren van kwaliteitswerk een van onze belangrijkste punten. De aannemer ofwel opdrachtgever staat bij ons centraal. We passen ons aan naar de aard van uw bedrijf en leveren een offerte volledig op maat gemaakt, die voldoet aan al uw wensen. We werken hard, zetten ons volledig in en laten de bouwplaats netjes achter. U hoeft zich nergens druk over te maken als u uw metselwerk aan ons uitbesteed. U vraagt, Van Steenis Metselwerken zorgt ervoor binnen het door u gestelde tijdsbestek.
Hebt u vragen, wilt u meer informatie krijgen of vrijblijvend een offerte opvragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of per mail. Koos van Steenis stelt persoonlijk contact zeer op prijs, dus twijfel niet om te bellen en om een afspraak te maken.